ТОВ «ГЕНЕСУС УКРАЇНА»: на крок ближче до споживача
15 вересня Ткачук Валентин, керівник категорії «Свіже м’ясо», та Руслан Петренко, керівник з якості продукції національної мережі гастромаркетів WINETIME відвідали нуклеус ТОВ «Генесус Україна». Візит відбувся у рамках налагодження співробітництва щодо постачання свинини «від ферми до столу».
ТОВ «Генесус Україна» — офіційний представник генетичної компанії Genesus Genetics Technology та True North Genetics, — наслідуючи політику материнської структури, прагне створити ланцюг доданої вартості «від ферми до столу».
«Ми хочемо функціонувати не просто як генетична, а й кулінарна компанія, яка відповідально ставиться до виробництва виключної за смаковими якостями свинини і прагне гарантувати позитивний досвід споживання цього виду м’яса», — зазначив Євген Шатохін, керівник підприємства.
Так, з метою наближення до споживача, влітку цього року ТОВ «Генесус Україна» національній мережі гастро- і винних маркетів WINETIME надала напівтуші свиней породи Дюрок для оцінки якості м’яса та його органолептичних характеристик. Компанія, яка представлена у 15-ти регіонах України, має 20-річний досвід роботи та керується принципами ретельного відбору продукції, обслуговування найвищого рівня і соціальної відповідальності, високо оцінила якість свинини та виявили бажанням відвідати свиногосподарство, щоб впевнитися, що культура та умови виробництва, відповідають заявленій філософії компанії.
У ході візиту представники WINETIME ознайомилися з підходами до вирощування тварин (утримання, годівля, менеджмент), поспілкувалися з працівниками ферми та розглянули ініціативи щодо впровадження у виробництво відновлюваних джерел енергії. За результатами аудиту ТОВ «Генесус Україна» отримало схвальний відгук, підтвердивши високопрофесійний підхід до справи.
«З великою надією дивимося на початок співробітництва з компанією WINETIME, особливо зважаючи на те, що вона має власну м’ясопереробку, сертифіковану за системою ISO 9001:2000. Це дозволяє з нашої продукції виготовляти як натуральні напівфабрикати, так готові м’ясні вироби. Переконаний, що така співпраця дозволить нам бути не тільки серед лідерів з постачання генетики, але й компанією, яка максимально наближається до споживача та забезпечує йому найкращі гастрономічні враження від споживання найякіснішої та найсмачнішої у світі свинини», — додає Євген Шатохін.