• +38(050)4442633
  • shatokhinyevgen@gmail.com
  • ENGLISH
    logologologologo
    • Головна
    • Про нас
    • Генетика
    • Новини
      • Новини
      • Звіти про свинину
    • Фотогалерея
    • Інформація
      • Загальна інформація
      • Годівля
      • Утримання
      • Відтворення
      • Якість м’яса
      • Ветеринарія
    • Контакти
    ✕

    Глобальний технічний звіт Genesus – якість туші та свинини

    • Головна
    • Всі новини
    • Новини Звіти про ринки
    • Глобальний технічний звіт Genesus – якість туші та свинини

    Глобальний технічний звіт Genesus – якість туші та свинини

    Деякі ключові тенденції свідчать про те, що селекція спрямована на:

    • Швидкість росту не призведе до значного покращення якісних ознак свинини
    • Конверсія корму знижує якість свинини, роблячи її світлішою за кольором
    • Пісніші туші зменшують мармуровість, збільшують втрати при приготуванні та блідість шинки
    • Мармуровість дещо покращує інші якісні характеристики свинини.

    Є міф, що селекція за якістю свинини або споживчими преференціями призводить до зниження ефективності виробництва. Це неправда, скоріше, це просто трохи складніше, ніж селекція на основі конверсії корму, виробництва пісної свинини та виходу м’яса з туші.

    Це вимагає від генетичних компаній збору нових та дорогих фенотипів якості туші та свинини, щоб розуміти взаємозв’язок між конверсією корму, приростом, виходом пісного м’яса та якістю свинини, оновлювати цілі та індекси селекції, а також впроваджувати стратегію селекції відповідно до них.

    Компанія Genesus завжди була спрямована на покращення якості свинини:

    • 25+ років досліджень та розробок;
    • 20 000+ досліджених свиней;
    • 1,000+ тижнів даних;
    • дані про прирости на фермі та результати ультразвукових досліджень;
    • дані про склад туші та якість свинини на бійні;
    • генотипи тварин з даними про якість туші та свинини.

    Ми витратили понад 25 років, невпинно працюючи над створенням генетики, яка має найкращі виробничі характеристики і свинину з видатною мармуровістю, темним кольором та відмінним рівнем рН, щоб покращити споживчий досвід споживачів. Оскільки ми були переконані, що саме в цьому напрямку повинна рухатися і наша галузь. Зараз ми на цьому шляху, оскільки свинарство починає усвідомлювати переваги смаку та аромату для підвищення споживчого попиту як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках.

    Наступним логічним кроком для нас є вивчення можливостей збільшення первинного спродукту та якості для підвищення прибутковості для наших клієнтів.

    Ця програма зосереджена на використанні наявної та нової співпраці з дослідницькими і промисловими партнерами, включаючи нові технології (наприклад, ближню інфрачервону спектроскопію та двоенергетичну рентгенівську абсорбціометрію). Цей новий напрямок ґрунтується на результатах попереднього дослідження Genesus, в якому були представлені варіанти застосування геномних технологій та генетичні кореляції між продуктивністю, якістю свинини та складом туші у промислових свиней.

    Пов’язані публікації

    06.11.2024

    ЗВІТ GENESUS ПРО ГЛОБАЛЬНИЙ РИНОК СВИНИНИ — МЕКСИКА ТА ЛАТИНОАМЕРИКАНСЬКІ РИНКИ, ЛИСТОПАД 2024 РОКУ


    Читати далі
    05.11.2024

    «РАЛІ» НА РИНКУ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ, — ДЖИМ ЛОНГ


    Читати далі

    Категорії

    • Звіти про ринки
    • Новини
    • Фотогалерея
    • Головна
    • Генетика
    • Загальна інформація
    • Годівля
    • Якість м’яса
    • Відтворення
    • Утримання
    • Ветеринарія
    • Новини
    • Фотогалерея
    • Про нас
    • Контакти

    © 2024 ТОВ «Генесус Україна»  |  Створення сайту Di-Grand.Com